Paaltjesvoetbal

Paaltjesvoetbal kan overal. Op het schoolplein, camping, op het trainingsveld, in de tuin en noem maar op. Waar maar even een beetje ruimte is kun je met een paaltje en een bal uren plezier hebben. Deze soort voetbal bestaat al vele jaren en is vanwege zijn eenvoud nog steeds zeer populair. Bekijk onze paaltjes voor jouw paaltjesvoetbal wedstrijdje.

Originele uitvoering

Exit laat het alom bekende paaltjesvoetbal terug komen in een nieuw jasje. Met de striker streetsoccer spreken we van paaltjesvoetbal 2.0! Leuker, uitdagender en spectaculairder dan het originele spel. Met een hippe vormgeving, stickers om jouw striker te pimpen en duidelijk fluitsignaal kun je op een unieke manier paaltjesvoetbal spelen.

Geen enkele striker is hetzelfde. Je kunt ieder paaltje namelijk naar wens personaliseren met behulp van de meegeleverde stickervellen. Voor iedere striker streetsoccer kun je een keuze maken voor een shirt, rugnummer en naam. Met meerdere strikers, creëer je zo je eigen voetbal team. 

Het voordeel van paaltjesvoetbal is, dat dit spel altijd en overal gespeeld kan worden. Kies je tegenstander, zet de strikers neer en start het spel. De kunst is om het paaltje van je tegenstander zo snel mogelijk om te schieten. Is het geluk de striker van je tegenspeler te raken met de bal? Dan zal deze omklappen en een fluitsignaal laten horen. Zo is het overduidelijk! Jij hebt het spel gewonnen.

Striker streetsoccer is gebaseerd op het ouderwetse paaltjesvoetbal. In een nieuw jasje gestoken zodat het past bij onze moderne tijd. Een leuk spel waarbij jong en oud zich uit kan leven. Deze strikers van Exit zijn dan ook zonder twijfel het perfecte cadeau voor iedereen die van voetballen houdt. Laat de paaltjesvoetbal wedstrijd maar beginnen!