• Voor 23:59u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Voetbaldoeltjes

Twee voetbaldoeltjes om een wedstrijdje te spelen? Bestel nu extra voordelig twee goaltjes en je kan van start.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

De leukste voetbaldoeltjes

Omdat het leuk is om samen te voetballen, is het prettig om direct twee voetbaldoeltjes aan te schaffen. Met twee voetbaldoeltjes kun je namelijk een heuse voetbalwedstrijd spelen. Verzamel al je vrienden en maak teams. Klaar voor de start? Voetballen maar! Er zijn verschillende maten en soorten voetbaldoeltjes verkrijgbaar. Alle doeltjes zijn voorzien van net en elk heeft zijn eigen verankeringsmethode. De grotere voetbaldoeltjes hebben ook een scherm met schietgaten. Het voordeel van onze bundels is dat je geniet van een extra scherpe prijs. Een combinatie pakket bestaande uit twee doeltjes, kunnen wij aanbieden tegen lage prijzen. Hierdoor is het nog aantrekkelijker om direct twee voetbaldoeltjes aan te schaffen. Kijkend naar een combinatie pakket, bestaan deze vooral uit de flexibele en compacte goaltjes. Enerzijds omdat deze voetbaldoeltjes enorm populair zijn. Anderzijds omdat deze voetbaldoel modellen gemakkelijk mee te nemen zijn. Met name van deze modellen is het prettig twee stuks tegelijk aan te schaffen. Voetbal wedstrijden spelen op iedere gewenste plek is hiermee mogelijk. Het snel en gemakkelijk opzetten van deze goaltjes zorgt ervoor dat je direct met het spel van start kunt. Merken zoals Angel Sports en Exit bieden diverse combinatie pakketten aan. Met een aanbod van meer dan 15 verschillende modellen zijn er altijd passende voetbaldoeltjes te vinden. Bekijk hieronder ons ruime aanbod en bestel de voetbaldoeltjes van jouw keuze snel en gemakkelijk online in onze webshop.

Opvouwbare voetbaldoeltjes

Ze  zijn een uitvinding op zich. Compact, licht van gewicht, ideeal mee te nemen en overal op te zetten.

Binnen een paar seconden een voetbaldoel opzetten maar ook opruimen. Dat kan met de opvouwbare voetbaldoeltjes. Verkrijgbaar van diverse (bekende) merken waaronder Exit en Hudora.Gemakkelijk in gebruik en daardoor erg populair. Het voordeel van deze goaltjes is dat deze het mogelijk maken altijd en overal te voetballen. Deze opvouwbare voetbaldoeltjes zijn dan ook een must have voor iedere voetbal liefhebber. De inklapbare goals van Exit springen er wellicht eruit omdat deze werken door middel van een pop up systeem. Zodra de doeltjes uit de draagzak gehaald worden, springen ze vanzelf in de juiste positie. En niet geheel onbelangrijk, met hetzelfde gemak zijn ze ook weer in elkaar te vouwen. Amper 1 seconde verder zitten deze opvouwbare voetbaldoeltjes weer netjes in de meegeleverde draagtas. Ook Hudora biedt diverse inklapbare doeltjes aan. Ook hiervoor geldt dat deze gemakkelijk op te zetten zijn. Inclusief een draagtas zodat je je eigen goal gemakkelijk mee kunt nemen. Het voordeel van de Hudora inklapbare goals, is dat deze wat groter qua formaat zijn. Bekijk ons complete aanbod met inklapbare doeltjes. Passend doeltje gevonden? Wacht dan niet langer één van de opvouwbare voetbaldoeltjes online in onze webshop.

Mini voetbaldoeltjes, zoals de Exit Pico

Mini voetbaldoeltjes zijn geschikt voor jong en oud. Juist het kleine formaat zorgt ervoor dat het voetbalspel altijd en overal gespeeld kan worden. Daarnaast blijft het uitdagend omdat je moeite moet doen de bal in het doel te schieten. Wat betreft deze kleine voetbaldoeltjes hebben wij een aanbod met meer dan 10 verschillende modellen. Doeltjes van diverse merken zoals Exit, Angel Sports en Funtoys. Stuk voor stuk hebben ze met elkaar gemeen dat de licht, klein en compact zijn. De doeltjes van Exit hebben daarbij nog het voordeel dat ze flexibel zijn en in een handige draagtas geleverd worden. Bekijk ons aanbod met kleine doeltjes en vind het model dat het beste aansluit bij jouw wensen. Heb je een geschikt doel gevonden? Wacht dan niet langer en bestel deze snel en gemakkelijk in onze webshop. Met een korte levertijd mag je het mini doeltje van jouw keuze de volgende wekdag al thuis verwachten. Ideaal want hierdoor kun je direct beginnen met voetballen.

© 2024 VoetbaldoelXL.nl is onderdeel van XLShop