• Voor 23:59u besteld, woensdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Rebounder

Train al je balvaardigheidheid met een voetbaldoel rebounder. Een rebounder is multifunctioneel inzetbaar en zorgt ervoor dat je verschillende kunstjes kunt leren.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, woensdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Multifunctioneel inzetbare rebounder

Voetbaldoelxl.nl biedt een scala aan hoogwaardige voetbaluitrusting, waaronder voetbaldoelen en rebounders. De voetbaldoel rebounder is met name een must-have voor voetbalfanaten die hun vaardigheden willen verbeteren. De rebounder is een uniek hulpmiddel dat spelers helpt hun balcontrole, passnauwkeurigheid en reactietijd te oefenen.

Een rebounder is het ideale hulpmiddel van veel (jonge) voetballers. Met behulp van dit speciale voetbaldoel is het prettig trainen. Je kunt natuurlijk een rebounder aanschaffen voor jezelf. Om je balvaardigheden te trainen en flink te kunnen oefenen. Ook kan een rebounder ingezet worden tijdens trainingen op een sportclub. Daag het team uit om het beste uit zichzelf te halen of gebruik de rebounder in spelvom. Het leuke hiervan is dat je iedere training anders in kunt vullen en iedere speler krijgt de kans de balvaardigheden te verbeteren.

Voor zaalvoetbal en voetbal in de tuin

De voetbaldoel rebounder is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en ruwe weersomstandigheden. Het is gemakkelijk op te zetten en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De rebounder heeft een stevig frame dat hem op zijn plaats houdt terwijl de speler oefent. Het net is gemaakt van hoogwaardig gaas dat de bal terugkaatst naar de speler, waardoor een realistisch wedstrijdscenario ontstaat.

Ontwikkelen van voetbalvaardigheden

Het gebruik van de voetbaldoel rebounder is een uitstekende manier om je voetbalvaardigheden te verbeteren. Het is een veelzijdig hulpmiddel dat kan worden gebruikt voor verschillende trainingsdrills. Je kunt bijvoorbeeld je passnauwkeurigheid oefenen door de bal tegen het net te passen en te proberen de rebound te controleren. Je kunt ook je balcontrole oefenen door de bal tegen het net te laten stuiteren en hem te controleren met verschillende lichaamsdelen.

De rebounder een essentieel hulpmiddel voor iedereen die zijn voetbalvaardigheden wil verbeteren. Het is een hoogwaardig product dat duurzaam, gemakkelijk op te zetten en veelzijdig is. Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, de rebounder kan je helpen om je spel naar een hoger niveau te tillen. 

Eenvoudig te gebruiken Rebounders

Een rebounder is verkrijgbaar in verschillende maten. Ideaal want hierdoor is er altijd wel een model te vinden die aansluit bij jouw kunnen. Belangrijk kenmerk van ons aanbod is eveneens dat de modellen stuk voor stuk licht van gewicht zijn en daardoor eenvoudig te verplaatsen zijn. Ook door kinderen. Daarnaast zijn de rebounders in verschillende hoeken in te stellen. Handig want hierdoor kun je zelf bepalen op welke manier de bal terug gekaatst wordt. Natuurlijk worden de rebounder modellen veel gebruikt door voetballers maar deze is ook te gebruiken voor volleybal, handbal en waterpolo. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen maakt dat je, met behulp van de rebounder, jouw technieken en skills beter onder controle kunt krijgen en beter uit kunt komen in het spel!

Tjoekbal: een leuke en uitdagende teamsport

Tjoekbal (ook geschreven als tchouk of tsjoek) is een relatief onbekende, maar uitdagende en leuke teamsport. Het spel wordt gespeeld met twee teams van zeven spelers, waarbij het doel is om de bal in het doel van de tegenstander te werpen. Het bijzondere aan tjoekbal is dat de bal eerst op een verende mat moet worden geworpen voordat deze in het doel van de tegenstander kan worden geworpen. Hierdoor wordt het spel extra uitdagend en vereist het een goede samenwerking en communicatie tussen de spelers.

Bestel jouw tjoekbal benodigdheden bij voetbaldoelxl.nl

Bij voetbaldoelxl.nl kun je terecht voor verschillende tjoekbal doeltjes van hoge kwaliteit. De sets bestaan uit een verende mat, een tjoekbal en een doel. De verende mat is gemaakt van duurzaam materiaal en zorgt ervoor dat de bal op een speelse en uitdagende manier kan worden geworpen. Het doel is eenvoudig op te zetten en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Met de tjoekbal set van voetbaldoelxl.nl kun je direct aan de slag en genieten van deze unieke teamsport.

© 2023 VoetbaldoelXL.nl is onderdeel van XLShop