• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Rebounder

Train al je balvaardigheidheid met een voetbaldoel rebounder. Een rebounder is multifunctioneel inzetbaar en zorgt ervoor dat je verschillende kunstjes kunt leren.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Multifunctioneel inzetbare rebounder

Voetbaldoelxl.nl biedt een scala aan hoogwaardige voetbaluitrusting, waaronder voetbaldoelen en rebounders. De voetbaldoel rebounder is met name een must-have voor voetbalfanaten die hun vaardigheden willen verbeteren. De rebounder is een uniek hulpmiddel dat spelers helpt hun balcontrole, passnauwkeurigheid en reactietijd te oefenen.

Een rebounder is het ideale hulpmiddel van veel (jonge) voetballers. Met behulp van dit speciale voetbaldoel is het prettig trainen. Je kunt natuurlijk een rebounder aanschaffen voor jezelf. Om je balvaardigheden te trainen en flink te kunnen oefenen. Ook kan een rebounder ingezet worden tijdens trainingen op een sportclub. Daag het team uit om het beste uit zichzelf te halen of gebruik de rebounder in spelvom. Het leuke hiervan is dat je iedere training anders in kunt vullen en iedere speler krijgt de kans de balvaardigheden te verbeteren.

Voor zaalvoetbal en voetbal in de tuin

De voetbaldoel rebounder is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en ruwe weersomstandigheden. Het is gemakkelijk op te zetten en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De rebounder heeft een stevig frame dat hem op zijn plaats houdt terwijl de speler oefent. Het net is gemaakt van hoogwaardig gaas dat de bal terugkaatst naar de speler, waardoor een realistisch wedstrijdscenario ontstaat.

Ontwikkelen van voetbalvaardigheden

Het gebruik van de voetbaldoel rebounder is een uitstekende manier om je voetbalvaardigheden te verbeteren. Het is een veelzijdig hulpmiddel dat kan worden gebruikt voor verschillende trainingsdrills. Je kunt bijvoorbeeld je passnauwkeurigheid oefenen door de bal tegen het net te passen en te proberen de rebound te controleren. Je kunt ook je balcontrole oefenen door de bal tegen het net te laten stuiteren en hem te controleren met verschillende lichaamsdelen.

De rebounder een essentieel hulpmiddel voor iedereen die zijn voetbalvaardigheden wil verbeteren. Het is een hoogwaardig product dat duurzaam, gemakkelijk op te zetten en veelzijdig is. Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, de rebounder kan je helpen om je spel naar een hoger niveau te tillen. 

Wat is het nut van een rebounder

Een voetbal rebounder is een veelzijdig hulpstuk bij voetbaltrainingen. Afhankelijk van de positie waarin je hem afsteld, kun je er boogballen of harde kaatsen mee plaatsen. Met een rebounder, kickback of tsjoek, zoals we hem in het Nederlands noemen, kan je eindeloos je balaannames oefenen. Ook wordt het toestel veel gebruikt als kickback voor trap- en passoefeningen. Met een grotere voetbal rebounder kan je zelfs voorzetten geven die je in één loop afrondt met een doelschot. Voor elk soort training kan je een voetbal rebounder kopen. De kickback toestellen uit ons aanbod zijn geschikt voor vele balsporten. Ook bij volleybal, handbal en waterpolo, hockeytrainingen en tennis is de rebounder namelijk een veelgebruikt trainingsattribuut.   Onze Salta rebounder is een veel verkocht trainingstoestel waarmee je zowel in- als outdoor aan de slag kunt. Ze is niet alleen voor individuele trainingen. Ook bij trainingen in teamverband wordt er veelvuldig van een Salta kickback gebruik gemaakt. Doordat de mazen in het net zeer klein zijn, kunnen kleinere ballen, zoals tennis- of hockeyballen er niet doorheen. Afhankelijk van voor wié het toestel is en wélke vaardigheden er getraind gaan worden, kies je voor een groot of klein formaat. Zowel bij Salta, als bij onze EXIT rebounder heb je de keuze uit meerdere maatvoeringen. Van beide merken bestaat het frame uit een gegalvaniseerd en tevens gepoedercoate stalen buisconstructie. Net als de Salta, is ook de EXIT rebounder in meerdere schuingradaties traploos in te stellen. De rebounder Salta 124x124 is in te stellen van 40 tot 110 graden en de EXIT kickback van 35 tot 90 graden. Door het juiste model en gradenstand te kiezen, kun je zelf bepalen welke skills je met de voetbal rebounder op welk niveau traint. Modelafhankelijk wordt de voetbal rebounder geleverd met of zonder grondankers. Het net van de rebounders van Salta en EXIT is vervaardigd uit een speciale kunstvezel die een stille en tevens krachtige rebound geeft. Wanneer je een puber hebt die uren achtereen kickbackt, zal je daar achteraf heel blij mee zijn.

Aan het spelen met een voetbal rebounder is geen leeftijd verbonden. Zelfs (jong)volwassenen vermaken zich makkelijk urenlang met een kickback. Op het gebied van veiligheid voldoen al onze rebounders aan de veiligheidseisen zoals die vastgesteld zijn in de EU. Het is echter verstandig om jonge kinderen die nog niet goed beseffen wat voor effect een terugkaatsende bal met zich mee kan brengen, niet alleen te laten spelen met een kleine rebounder. In de regel is het zo dat, hoe groter het net van de rebounder, hoe makkelijker een jong kind met de bal het net vindt en hoe minder hard de kickback van de bal is. Dit maakt de grotere Salta rebounder het meest geschikt voor kleine kinderen. Voor grotere kinderen en ervaren spelers die voortdurend op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen in hun sport, is een voetbal rebounder met een kleiner netoppervlak de beste keuze. De kleine rebounders zijn veelal inklapbaar, waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn naar een park of trapveldje. 

Eenvoudig te gebruiken Rebounders

Een rebounder is verkrijgbaar in verschillende maten. Ideaal want hierdoor is er altijd wel een model te vinden die aansluit bij jouw kunnen. Belangrijk kenmerk van ons aanbod is eveneens dat de modellen stuk voor stuk licht van gewicht zijn en daardoor eenvoudig te verplaatsen zijn. Ook door kinderen. Daarnaast zijn de rebounders in verschillende hoeken in te stellen. Handig want hierdoor kun je zelf bepalen op welke manier de bal terug gekaatst wordt. Natuurlijk worden de rebounder modellen veel gebruikt door voetballers maar deze is ook te gebruiken voor volleybal, handbal en waterpolo. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen maakt dat je, met behulp van de rebounder, jouw technieken en skills beter onder controle kunt krijgen en beter uit kunt komen in het spel!

Tjoekbal: een leuke en uitdagende teamsport

Tjoekbal (ook geschreven als tchouk of tsjoek) is een relatief onbekende, maar uitdagende en leuke teamsport. Het spel wordt gespeeld met twee teams van zeven spelers, waarbij het doel is om de bal in het doel van de tegenstander te werpen. Het bijzondere aan tjoekbal is dat de bal eerst op een verende mat moet worden geworpen voordat deze in het doel van de tegenstander kan worden geworpen. Hierdoor wordt het spel extra uitdagend en vereist het een goede samenwerking en communicatie tussen de spelers.

Bestel jouw tjoekbal benodigdheden bij voetbaldoelxl.nl

Bij voetbaldoelxl.nl kun je terecht voor verschillende tjoekbal doeltjes van hoge kwaliteit. De sets bestaan uit een verende mat, een tjoekbal en een doel. De verende mat is gemaakt van duurzaam materiaal en zorgt ervoor dat de bal op een speelse en uitdagende manier kan worden geworpen. Het doel is eenvoudig op te zetten en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Met de tjoekbal set van voetbaldoelxl.nl kun je direct aan de slag en genieten van deze unieke teamsport.

© 2024 VoetbaldoelXL.nl is onderdeel van XLShop